Despre Psihoterapie Net

Psihoterapie Net este un proiect inceput in 2004 si care a functionat in diferite variante pana in prezent (forum, bloguri, Slack, Discord, Telegram etc) iar chatroom-ul a fost o prezenta constanta in toate avatarurile acestui proiect. In ultimii ani Psihoterapie Net a existat doar sub forma unui grup pe Telegram (acum inchis).

Intentia Psihoterapie Net a fost aceea de a facilita comunicarea intre cei interesati si psihologi/psihoterapeuti si de a crea un spatiu in care participantii sa poata discuta liber intre ei, nu neaparat doar cu psihoterapeutii. Un spatiu in care fiecare sa se simta in siguranta, tratat cu respect, un spatiu fara spam, fara hatespeech, fara bullying, fara propaganda de orice fel, politica, sexuala, religioasa etc.

Din mai multe motive, unele obiective, altele subiective a venit vremea sa plecam de la ultimul proprietar, Telegram si sa ne mutam aici pe Substack, unde sper sa refacem in timp, in ritmul nostru propriu, spiritul de comunitate pe care l-am avut in trecut.

Intalnirile de pe chat de luni, moderate de psiholog/psihoterapeut

si vineri seara, moderate de psiholog/psihoterapeut , amandoua de la ora 21.00-22.00, cea cu care erati obisnuiti pe Telegram se muta aici.

chat

Pentru a putea participa la aceste intalniri trebuie sa aveti un cont pe Substack (daca nu il aveti dureaza fix un minut sa il faceti) si sa fiti abonat la psihoterapie.substack.com

Share Psihologie si psihoterapie

Subscribe to Psihologie și psihoterapie

discutii despre psihoterapie

People

Romanian-Irish psychologist. Trading aficionado. Storyteller. INTP. Probably not your type.
Numele meu este Marius Iftimie. Sunt blogger, psiholog cu formare in consiliere psihologica, psihoterapie si autor de literatura beletristica.